Projectbegeleiding

Berg Installaties is een allround technisch installatiebedrijf met veel kennis en ervaring in de elektrotechniek en de klimaatbeheersing. We begeleiden graag uw projecten op dit gebied en dankzij ons netwerk van andere vakmensen in de techniek kunnen we ook grotere projecten realiseren. Ook hebben we in ons netwerk collega vakmensen met een ander vakmanschap zoals stukadoors, timmermannen en meubelmakers. We coördineren graag het volledige project voor u. 

Werkwijze:

Na een vrijblijvend kennismakings- en inventarisatiegesprek op locatie waarin we samen de beste oplossingen voor uw elektrische en/of klimaatinstallatie(s) bespreken, ontvangt u van ons een offerte op maat. Na uw akkoord van de offerte maken we afspraken over de planning en de montage en gaan we voor u aan de slag.

Door samenwerking en afstemming  met u en met andere betrokkenen bij uw project zetten wij ons in om alles goed te regelen en te coördineren. Netjes werken, alles regelen, afspraken nakomen en kwaliteit leveren is voor ons vanzelfsprekend.

We zijn pas tevreden als u tevreden bent.